Meny
Søk
Logo
Åpningstider:
Mand. - Fred. 07:00 - 7:00
Lørdag: 08:00 - 16:00
Telefon: 930 80 878

Om oss

Eia Hageservice har siden starten i 2013 hatt en eventyrlig vekst, og har i dag en rekke dyktige fagarbeidere innen entreprenør- og anleggsfag. Vi utfører i dag store og små oppdrag i Stavanger og omegn.

Vårt tjenestetilbud består av et bredt spekter hagearbeid inkludert grunnarbeid, grøntarbeid, vann og avløp samt andre vedlikeholdstjenester. Omfattende graving og opparbeidelse av uteområde kan virke overveldende for mange. Kravet til kontinuerlig vedlikehold er kanskje nok til at mange vegrer seg for å investere i hagen de egentlig drømmer om. Med Eia Hageservice på ditt lag kan du legge bekymringene til side og legge ansvaret over på oss. Vi sørger for at din hage og ditt øvrige uteområde holder høy standard og tilfører verdi til eiendommen.

Dersom du du som «handyman» ønsker å gjøre en større eller mindre egeninnsats, selger vi alt av grus – singel – jord og andre nødvendige masser for å utføre arbeidet. Massene får du bestilt HER, og du bestemmer selv om du ønsker å hente, eller få massene tilkjørt. Vi leverer enten løsmasser eller i storsekker à 500 eller 1000 kg. Les mer om anvendelsesområdene for masser og bestill HER.

Vi har en  omfattende maskinpark av aller beste kvalitet. Derfor har vi muligheten til å utføre store og små prosjekter knyttet til generelt grøntarbeid, steinarbeid samt annet grunnarbeid. Som innehaver av ADK-1 (Norsk Fagutdanning) er Eia Hageservice i tillegg sertifisert for legging av både hovedledninger og stikkledninger for vann og avløp.

Som kunde er du selvfølgelig garantert at alt arbeid utføres i henhold til etiske og forskriftsmessige retningslinjer. Kunden er vår høyeste prioritet og vi strekker oss langt for å oppnå dine ønskede resultater. Våre kunder kan føle seg trygge på at vi leverer det vi lover innenfor gitt tids- og prisrammer.

Vår ekspertise omfatter grunnarbeid og inkluderer graving, planering og drenering av forskjellig art. I tillegg har vi særskilt ekspertise innen trefelling og stubbefres. Vi har også opparbeidet mange gode samarbeidsforhold med andre leverandører. Dette muliggjør leveranser utover vårt eget tilbud. Som totalleverandør gir vi tilbud på omfattende hagearbeid, garasjer, sommer- og vinterhager samt varmepumper og lekeplasser.

Be gjerne om gratis befaring, og uforpliktende tilbud på arbeid HER.

Rennesøy Stein er en av våre samarbeidspartnere som gir oss en unik mulighet til å tilby våre kunder naturstein av alle høyeste kvalitet og fornuftig pris til private prosjekter.

Vi er også forhandler for Eyde Screen som tilbyr markedsledende, mobile flatsikteverk. Ta gjerne turen innom Sjøhagen 11 for å se og prøvekjøre Eyde Screens flatsikteverk.

Les mer om vårt produkttilbud HER.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE:

Innlogging
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.
©Eia Hageservice, Calypsoveien 4, 4085 Hundvåg - Tlf: 930 80 878
Levert av Bysant