Meny
Søk
Logo
Åpningstider:
Mand. - Fred. 07:00 - 7:00
Lørdag: 08:00 - 16:00
Telefon: 930 80 878

Grøntanlegg

Eia Hageservice er stolte av å kunne være din totalleverandør av grøntanlegg til ditt uteområde. Uansett om du ønsker lettstelt beplantning for å tilføre din eiendom friske og sesongriktige farger, eller vil rydde din eiendom for uønskede trær og busker, hjelper Eia Hageservice deg som din partner i arbeidet. Vi er eksperter på trefelling og sørger for at arbeidet utføres trygt og sikkert  med minst mulig skade på undervegetasjon og plen. Etter felling av trær kan restene omgjøres til ved, eller fjernes om ønskelig. Vi sørger også for at rester av stubb fjernes skånsomt og effektivt slik at de ikke er til sjenanse ved gressklipping og lek.

For å minimere arbeidet med gressklipping, kan vi levere og montere robotklipper. En plen som blir klippet av robotklipper holder også mose på avstand.

Mulighetene for ditt grøntanlegg er mange, og størrelsen på din hage trenger ikke være en begrensning. Med mange års bransjeerfaring kan vi veilede deg i forhold til dine muligheter, og bidrar gjerne i planlegging av din hage. Hvorfor ikke kombinere et flott grøntanlegg med felter av belegningstein, brostein, skifer eller mur i naturstein for å skape kontraster. Eia Hageservice tilbyr en rekke steinarbeid og er forhandler av Rennesøy Stein. Etter opparbeidelse av ditt uteområde tilbyr vi gjerne en løpende vedlikeholdsavtale og sørger for at resultatene blir langvarige. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud eller en hyggelig prat.

Innlogging
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.
©Eia Hageservice, Calypsoveien 4, 4085 Hundvåg - Tlf: 930 80 878
Levert av Bysant